UCAAS

Krachten bundelen en zorgen dat je er het maximale uithaalt. Unified Communications. As a Service. Dat is UCAAS. Door over te stappen op cloud computing bied je je medewerkers de kans om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Snel, veilig en ongelimiteerd. Van Almelo tot Amsterdam en van Twente tot Tanzania. Waar ze ook zijn.

Onze overtuiging
Stel, je wilt snel iets noteren. Het enige dat je nodig hebt is schrijfgerei en een stuk papier. Schaf je dan een dure pen met laserlampje, USB-stick en voice-recorder aan? Of pak je die Bic die op je bureau ligt?

Zo werkt het met Cloudmigraties ook. De Cloud biedt oneindig veel opties. Leuk om te hebben, maar lang niet allemaal nodig. Daar ga je toch niet voor betalen? UCAAS bekijkt het nuchter. We leveren snel en eenvoudig veilige cloud-migraties. Zonder poespas. Tenzij je dat nodig vindt natuurlijk.

Ontstaan
Rogier Tharner begon zijn loopbaan met professioneel wroeten in oude televisies, dvd-spelers en computers. Daar vond hij zijn passie: IT. Al snel richtte hij in Almere zijn eerste bedrijf in Cloud-migraties op, waar hij een schat aan ervaring opdeed. Toch zocht Rogier het liever dichter bij huis en wilde hij meer ruimte voor zijn andere passie: kitesurfen. Vanuit daar kwam al snel het initiatief om in Almelo een nieuw bedrijf op te bouwen op dezelfde kernwaarden: 100% toegankelijkheid en klanttevredenheid. UCAAS was geboren. Inmiddels groeit UCAAS als kool. Kijk bij onze vacatures of er iets voor jou tussen zit.

Expertise
De vraag naar mobiel werken groeide de laatste jaren enorm. Maar hoe zorg je dat het bij je past? UCAAS zag dat het vaak veel te omslachtig en te breed werd ingevoerd. Bovendien bleef het aanbod van professionele cloudserviceproviders in Oost-Nederland beperkt. Dat moest anders. UCAAS wil daarom bedrijven in Twente en ver daarbuiten helpen bij hun overstap naar de cloud en dit zo soepel mogelijk maken. Als gecertificeerd Microsoft-partner mag UCAAS zich Office 365- en Azure-expert noemen. We weten dus waarover we praten.

Wat jij wilt
Naast dat Rogier een perfectionistisch IT-beest is, bezit hij een kwaliteit die veel andere IT’ers missen: hij kan luisteren. Want uiteindelijk gaat het erom dat jij tevreden bent over zijn werk. UCAAS zorgt dat jouw bedrijf snel, veilig en perfect op maat naar de cloud overstapt. Zonder extra opties en gedoe waar je niet op zit te wachten. Groei je? Je cloud groeit mee. Dipje? Even gas terug. Zoals het hoort.

Het UCAAS-gilde
Het team van UCAAS bestaat uit een gedreven groep toegewijde IT- en dienstenprofessionals. Wij werken samen met partners die IT als ambacht zien. Zo kunnen we onze service op- of neerschalen naar wat er voor jouw (migratie)project nodig is, met de beste krachten. En jou daardoor een scherpe prijs bieden.

Profiteer ook van de UCAAS-expertise. Bel ons.