In de wolken met de meest mensgerichte Clouddienstverlener van Nederland

Voor een vaste prijs een geslaagde IT-migratie en mensgerichte ondersteuning voor al je IT-vragen. UCaaS wil de toegankelijkste Cloud-provider van Nederland zijn. Onze klanten variëren van detailhandelaars tot logistieke partijen. 

Als Microsoft Partner bieden we je schaalbare services. Bijvoorbeeld Microsoft Teams om op afstand samen te werken en Power BI voor overzicht en inzicht in je cijfers. Wij doen niet aan kastje-muurpraktijken. Bij ons heb je één vast aanspreekpunt en weet je zeker dat je gericht en op een menselijke manier geholpen wordt. Je wilt immers geen technisch verhaal, maar gewoon werkend materiaal. 

Daarnaast zorgen we naadloze en veilige integratie met al je ERP-systemen. Zo hou jij steeds het overzicht over je voorraden en betalingen.

IT-service zoals we die zelf zouden willen

UCaaS staat voor een aantal kernwaarden. Wij geloven in eerlijkheid en duidelijkheidDankzij onze technische knowhow weten we wat mogelijk is. Ook zeggen we het je nuchter als jouw wensen te fantasierijk zijn. Dan weet je meteen wat je kunt verwachten. Omdat we alleen haalbare technologie beloven, kunnen we 100% slagingsgarantie geven.  

Uit ervaring weten we dat het gewoon prettig is om door iemand geholpen te worden die jouw situatie snapt en je bedrijf kentBij ons dus geen eindeloze tickets of ‘kijk maar in de FAQ’, maar direct een tweede paar ogen dat even met je meekijkt. Gerichte, menselijke hulp voor menselijke problemen. 

Schaalbaarheid vinden wij ook belangrijk. Als je iemand in je organisatie moet laten gaan, is het wel zo fijn dat je niet voor diens licentiekosten blijft betalen. Andersom geldt dat natuurlijk ook: je nieuwe medewerker moet zo snel mogelijk een digitale werkplek krijgen, zodat hij of zij direct en waar dan ook kan bijdragen aan je bedrijfDankzij ons partnerschap met Microsoft is dat met een paar muisklikken geregeld. 

Microsoft Partner Nederland UCaaS

De Cloud is voor sommige bedrijven maar eng. Je bestanden staan ‘ergens online’. Potentieel kan iedereen erbij. Dankzij ons partnerschap bieden wij onder de vlag van Microsoft uiterste bescherming. Onze beveiliging voldoet steeds aan de nieuwste updates. 

 

Neem contact op

Menselijkheid, dus. Daarom nodigen we je graag uit om met ons een gesprek aan te gaan. We krijgen al snel boven tafel waar voor jou de pijnpunten zitten en hoe we die samen op kunnen lossen. Je bent één stap van de oplossing verwijderd: