Microsoft Azure is het cloud computing platform van de softwarefabrikant, geschikt voor de bouw, toepassing en het beheer van online infrastructuur. Leer tijdens een Azure Training zelf applicaties ontwikkelen. Of gebruik de Azure uitleg om een beter begrip te krijgen van dit uitgebreide platform voor cloud toepassingen.

Tijdens de Azure Training maak je gebruik van officieel Engelstalig cursusmateriaal van Microsoft en Microsoft Certified Instructors. Dat betekent dat je kunt rekenen op een Azure-uitleg die voldoet aan de hoogste eisen voor kwaliteit. Bij afronding van de Azure Training ontvang je van ons een certificaat. Daarmee kun je aantonen met het platform te kunnen bouwen, toepassen en beheren.

Bouwen, toepassen en beheren in de Azure training

Microsoft Azure ondersteunt diverse programmeertalen, net als tools en frameworks. Er bestaat ondersteuning voor diverse PaaS- en LaaS-diensten, waardoor goede kennis van Azure haast onmisbaar is binnen iedere moderne organisatie die werkt op basis van cloud computing.

Tijdens de Training laten we de belangrijkste theorie aan bod komen. Maar we vertalen de Azure uitleg ook meteen naar de praktijk. We behandelen verschillende situaties, waarbij we de trainingsmomenten kort op elkaar plannen om steeds een verdiepende stap te kunnen zetten. Het helpt de materie binnen de Azure Training gemakkelijker eigen te maken, met een beter resultaat tot gevolg.

Applicaties leren ontwikkelen in Microsoft Azure

Wil je applicaties leren ontwikkelen in Microsoft Azure? Of er met de Azure Training vooral voor zorgen dat je een beter begrip krijgt van wat er mogelijk is met dit platform? Meld je dan aan voor onze Azure trainingen. We zorgen er met de praktische Azure uitleg op basis van de belangrijkste theorie voor dat je hier vervolgens zelf mee aan de slag kunt.
Meer weten over de inhoud van de Azure Training? Neem contact op, we horen graag van je. Of lees meer over wat Microsoft Azure is.