Bring Your Own Device

Steeds meer bedrijven laten hun medewerkers zelf hun device kiezen. Dat kan met een thuisbasis in de cloud. Cloud computing werkt op alle gangbare computers en besturingssystemen. Dus organisaties hoeven zich geen zorgen meer te maken over compatibiliteit van hun werkstations. De omgeving is te benaderen vanaf een Windows PC, laptop, Mac, een computer in een hotel of via een iPad of smartphone. In Almelo, Amsterdam of waar ook ter wereld. Dit is nog maar één van de voordelen. Meer weten? Bel of mail ons.

Kies je eigen toestel
In het kort komt het neer op het volgende. Heb jij een Apple geek tussen je medewerkers? Geen probleem. Zitten er verstokte Microsoft-gebruikers bij? Ook helemaal prima. UCAAS zorgt dat alle medewerkers binnen je bedrijf zelf hun gewenste device kunnen gebruiken met de nieuwste software. Ongeacht hun voorkeur en waar ze ook zijn. Zo werkt iedereen binnen je bedrijf met tools die ze zelf het meest prettig vinden. Wordt de sfeer beter van en je haalt snellere resultaten. Klinkt goed, toch?
Voordelen van eigen toestelkeuze

Doordat je medewerkers hun meest vertrouwde device kunnen kiezen, behaal je de volgende voordelen:

  • Geen compatibiliteitsproblemen
  • Snellere workflow
  • Tevreden medewerkers

Neem contact met ons op
Heb je prangende vragen over device-keuze, aarzel dan niet en bel ons. We leggen het je graag uit, want wij merken er zelf al lang de voordelen van.