Klaar voor cloud migratie? Werk in de cloud zodat je alle belangrijke bestanden altijd en overal tot je beschikking hebt. Met een werkende internetverbinding op een desktop, laptop, tablet of smartphone heb je alles in handen dat je nodig hebt om de bestanden in te zien, te bewerken of nieuw aan te maken.

We begeleiden de cloud migratie, waarmee we voorkomen dat er bestanden verloren gaan of eventuele lekken ontstaan. Eerst inventariseren we de huidige situatie. Daarna bepalen w de te creƫren cloud omgeving. Als laatst werken stap voor stap aan de migratie naar de cloud. Hierbij hebben we veel oog voor je eisen, zodat je zelf slechts de grote lijnen hoeft uit te zetten en je ontspannen door de cloud surft.

Oog voor de eisen aan de cloud

We migreren zowel kleine als grote ondernemingen naar de cloud. Daardoor weten we welke elementen garant staan voor een succesvolle migratie zonder de bekende hobbels waar je mee te maken kunt krijgen. We denken met je mee over de beveiliging, het ideale betaalmodel, de support en bijvoorbeeld de beschikbaarheid. We zorgen voor regelmatige back-ups en gaan aan de slag met je specifieke eisen. Allemaal om een soepele migratie naar de cloud mogelijk te maken.

Stap voor stap migreren naar de cloud

De cloud migratie voeren we stap voor stap uit. Na de inventarisatie van de huidige en de gewenste situatie zetten we de verschillen op een rij en ontwerpen we oplossingen om het gat te overbruggen. We implementeren die oplossingen, testen ze en voeren vervolgens de migratie naar de cloud uit. Na grondige tests van de nieuwe situatie ontmantelen we de oude, zodat je succesvol kunt migreren en voortaan altijd en overal toegang hebt tot de belangrijke bestanden.
Klaar om de volgende golf te pakken en naar de cloud te migreren of daar verblijvend meer informatie over ontvangen?

Neem contact op, dan vertellen we je graag meer. Of lees hier meer in ons blog over de veiligheid en cloud migratie.