Vanuit de cloud werken we op iedere willekeurige locatie op ieder willekeurig moment. Dankzij Document Sharing kun je samenwerken aan alle documenten, zowel op kantoor als elders op locatie. Een internetverbinding op een pc, tablet of smartphone is voldoende om de bestanden te kunnen bekijken en wijzigen.

Document Sharing is een van de populaire en waardevolle toepassingen binnen het werken in de cloud. Want het is goed geschikt om samen aan documenten te werken. Het is mogelijk om onderling bestanden uit te wisselen of daar in realtime samen aan te werken. Op die manier kunnen teams op afstand samenwerken aan presentaties, rapportages of spreadsheets. Net als aan tal van andere soorten documenten.

Samenwerken in de cloud

Document Sharing benut optimaal de beschikbare mogelijkheden van de cloud. Door in realtime via een internetverbinding op afstand samen te werken aan hetzelfde bestand. Wijzigingen die de één maakt worden voor de ander meteen zichtbaar. Hierdoor hoeft de geografische afstand geen enkele belemmering meer te vormen.

We verzorgen de mogelijkheid tot Document Sharing op basis van een cloudapplicatie. Bovendien verzorgen we de Cloud Support die hierbij hoort. Deze is zowel gericht op eventuele storingen als om de noodzakelijke uitleg te geven aan medewerkers die daarmee aan de slag gaan. We zijn optimaal bereikbaar voor de gewenste ondersteuning. Zodat Document Sharing het zonder problemen mogelijk maakt om samen aan de belangrijke documenten te kunnen werken.

Op kantoor en onderweg verder werken

Dankzij Document Sharing zijn de bestanden vanuit de cloud niet alleen overal beschikbaar. Maar je kunt er ook in realtime aan samenwerken. Dit heeft vele voordelen in de praktijk. Want geografische afstanden vervagen. En teams kunnen voortaan op ieder gewenst moment en vanaf iedere locatie productief kunnen samenwerken.
Meer weten over de mogelijkheden van deze dienst en onze ondersteuning op dat gebied?

Neem contact met ons op, dan vertellen we er graag meer over.