Cloud- en IT-stages liggen niet altijd voor het oprapen in Twente. Toch prijkt aan UCAAS’ voordeur een Erkend Leerbedrijf-sticker. We investeren graag in de toekomst en bieden gave IT-stages. Om zelf voorop te blijven lopen qua kennis, maar ook om nieuwe vakmensen de juiste bagage mee te geven om vakwerk te kunnen leveren. Professionals met gedegen vakkennis, daar heeft iedereen gemak van. Daarnaast vinden we het gewoon onze taak als mensen. Ben je in de omgeving Twente of Achterhoek op zoek naar een stage of leertraject in de IT, houd dan deze pagina in de gaten. Of neem direct contact met ons op om je verder te oriënteren.

Kennis opdoen in Amsterdam, geld verdienen in Almelo
UCAAS werkt vanuit Almelo in Twente met de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Onder deze landelijke organisatie begeleiden we IT-studenten die hun mbo-kennis naar hbo-niveau willen tillen. Op de Cloud IT Academy bij de Hogeschool van Amsterdam kunnen UCAAS-stagiaires de opleiding hbo System & Networking Engineering volgen: één dag per week in de schoolbanken en je kennis de rest van de week rechtstreeks toepassen op onze supportafdeling in Almelo. Zo kom je direct met een flinke dosis praktijkervaring van de opleiding. En je houdt er nog een leuk zakcentje aan over ook. Kijk snel bij onze vacatures of er nog een plaats voor je vrij is.

De voordelen van dit IT-leerwerktraject voor jou puntsgewijs:

  • Theorie direct in de praktijk zien
  • Leren door te doen
  • Werkervaring opdoen tijdens je studie
  • Een stagevergoeding in het eerste jaar en zelfs een vast salaris in volgende jaren
  • Mbo-kennis naar hbo-niveau tillen
  • Een stageplaats in de buurt (als je uit Oost-Nederland komt)

Meer weten?
Zoek je meer informatie over IT-stages of bij UCAAS in Almelo? Kijk op de site van de SBB voor meer uitleg over deze vette leerwerktrajecten. Of bel of skype ons vandaag. We vertellen je er graag meer over.