Wat is Hosted VoIP

De VoIP Server creëert een Voice Over IP-telefooncentrale, direct vanuit de cloud. Daarmee is hosted VoIP service de meest gebruiksvriendelijke oplossing. De hosting op onze hypermoderne servers voorkomt een lokale installatie. En het maakt het voor ons mogelijk daar 24/7 het beheer over te voeren. We zorgen voor actieve monitoring om eventuele storingen op te lossen voordat je ermee te maken krijgt. Zo zorgen we ervoor dat u kunt doorgaan zonder zich zorgen te hoeven maken over eventuele storingen of onderhoud.

Dankzij VoIP heb je de beschikking over binnenkomende lijnen, de mogelijkheid tot doorschakelen en het parkeren van gesprekken. Zonder dat daar een traditionele telefooncentrale voor nodig is. Je werkt vanuit de cloud, terwijl wij ervoor zorgen dat je gebruik kunt maken van conference calls en routering of extra functionaliteiten.

Schaalbare Hosted VoIP Server

De VoIP Server voor het Phone System is eenvoudig schaalbaar. Dat betekent dat we desgewenst klein en voordelig beginnen. Zelfs op zzp niveau. Pas daarna passen we meer mogelijkheden toe en breiden we de virtuele centrale uit. Maar als u direct op grote schaal wilt inzetten, kan dat natuurlijk ook. Op die manier bellen zowel kleine als grote organisaties tegenwoordig vanuit de cloud. En dat terwijl ze zelf geen omkijken hebben naar de telefooncentrale.

VoIP Phone System laten programmeren

Wij zorgen voor de programmering van het Hosted VoIP Phone System. Dat betekent dat we de virtuele telefooncentrale op basis van de VoIP Server voor je programmeren en de functionaliteit mogelijk maken die je graag tot je beschikking hebt. We creëren een systeem op maat. Wat natuurlijk uitstekend aansluit bij de wijze waarop je als organisatie gebruik wilt maken van de telefooncentrale.

Heb je vragen over onze Hosted VoIP solutions of over de verschillen ten opzichte van een traditionele telefooncentrale? Of wil je graag informatie op maat, voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.