Hybrid Cloud

De hybrid cloud combineert alle voordelen van de private cloud en de public cloud. Hierdoor zijn je bestanden altijd en overal beschikbaar. Die bijzondere eigenschap staat tevens centraal binnen onze cloud support. We zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en hebben doorlopend aandacht voor de gebruikte techniek en geboden service.

Een goede werking van de cloud-omgeving valt of staat met betrouwbaarheid. Je moet ervan uit kunnen gaan dat de bestanden op ieder gewenst moment beschikbaar zijn door middel van cloud computing. En natuurlijk dat we eventuele storingen meteen oplossen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten soepel naar hun bestanden surfen en onderweg geen vervelende hobbels tegenkomen. Daarom garanderen wij de techniek en service. Zodat je de volgende stap kunt zetten naar de cloud en de onderneming zonder problemen door blijft werken.

24/7 bereikbaar voor je vragen over je hybrid cloud

Onze helpdesk is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We beantwoorden technische vragen en gaan direct aan de slag met eventuele storingen. Uiteraard kunnen we ook op meer structurele wijze adviseren over nieuwe mogelijkheden, softwarepakketten of toepassingen die het je gemakkelijker maken om vanuit de cloud te werken.

Onze specialisten hebben ervaring met zowel grote als kleinere ondernemingen in de cloud. Daardoor weten we waar medewerkers tegenaan lopen en welke storingen er kunnen optreden. Dankzij onze uitstekende cloud-support en proactieve houding kun je optimaal gebruik maken van de cloud. Zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt.

Aandacht voor techniek en service

We hebben doorlopend aandacht voor de techniek en goede service, waardoor we je in de meeste gevallen proactief van dienst kunnen zijn en jij weinig tot niets merkt van onze cloud-support. We ontdekken vroegtijdig eventuele storingen zodat we die in de kiem kunnen smoren. Nog voordat jij of een van de medewerkers daarmee te maken krijgt. Dankzij de 24/7 monitoring van de cloud-omgeving en de software die je gebruikt kun je daar zonder problemen gebruik van blijven maken. De bestanden zijn op ieder gewenst moment vanaf iedere locatie bereikbaar, je hebt daar slechts een werkende internetverbinding voor nodig.

Vragen over onze cloud-support of onze helpdesk testen met een technische vraag?Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Of lees hier meer over de veiligheid van onze cloud services.