Microsoft Power BI brengt data tot leven. Voer data-analyses uit voor de complete organisatie. Op basis van een SQL-server met data en Azure-analyses. Ervaar de kracht van data en beleef de resultaten dankzij een interactief rapport op basis van de Microsoft Power BI software.

Zowel Microsoft Power BI als de analyses zijn eenvoudig te integreren in een eigen app. Zo kunt u de resultaten uit data en specifieke onderzoeken op iedere gewenste plaats presenteren. En daarmee maakt u belangrijke inzichten mogelijk.

Alles overzichtelijk bij elkaar

Microsoft Power BI helpt de verschillende datastromen op een overzichtelijke wijze bij elkaar te brengen. Het maakt in één oogopslag veel duidelijk.U ziet hoe de onderneming of een specifieke afdeling ervoor staat. Daardoor ziet u direct waar actie nodig is om het schip bij te kunnen sturen.

De software bevat een overzichtelijk dashboard en biedt tevens online mogelijkheden, om zowel lokaal als onderweg inzicht te verkrijgen in de actuele situatie of de rapporten over de afgelopen periode. Pure betrouwbaarheid in combinatie met geavanceerde mogelijkheden. Met Microsoft Power BI is alle data op een overzichtelijke wijze beschikbaar voor iedereen die daarmee moet werken.

Interactieve rapporten met Microsoft Power BI

De software maakt het bovendien mogelijk om prachtige interactieve rapporten te creëren. En deze helpen je de data te beleven en zorgen voor een levendig inzicht in de actuele situatie. Visualiseer de data die je hebt verzameld. Op deze manier kunt u makkelijk zien om welke klant het gaat en waar actie benodigd is. De rapporten zijn bovendien eenvoudig online deelbaar. Daardoor kunt u gemakkelijk het rapport delen met uw klanten, maar zo kunt u er ook binnen de organisatie zo breed mogelijk gebruik van maken.

Meer weten over de krachtige en visuele mogelijkheden van de Microsoft Power BI tools voor de data binnen de organisatie? Neem contact op, dan laten we het graag een keer zien. Of lees meer over de mogelijkheden van Microsoft Power BI.