Microsoft Office 365 e3 is de professionele oplossing voor grote en kleinere organisaties. Je gebruikt de verschillende Office-applicaties op diverse apparaten, waarop je altijd de beschikking hebt over de meest actuele versie. Bovendien maakt de zakelijke uitvoering van Office 365 geavanceerd IT-beheer in de cloud mogelijk en vereenvoudigt het de compliance-mogelijkheden.

Microsoft Office 365 e3 bestaat uit de Office-suite, Office op pc’s, tablets en smartphones, zakelijke e-mail en zakelijke agenda’s, online vergaderingen en bijvoorbeeld een werkomgeving met geïntegreerde chatfunctie dankzij Microsoft Teams.

Office 365 e3 in de cloud

Microsoft Office 365 e3 brengt Office volledig naar de cloud en maakt op die manier tal van zakelijke toepassingen mogelijk. Het was nog nooit zo eenvoudig om bestanden te op te slaan, te delen of daar samen in te werken. Er is meer dan voldoende opslagruimte beschikbaar in de cloud en dankzij werkbeheer wordt het veel gemakkelijker om taken te organiseren en toe te wijzen. Professionele digitale storytelling en Office Online maken bovendien indrukwekkende presentaties en interactieve toepassingen mogelijk.

Microsoft Office 365 e3 is de zakelijke variant van Microsoft Office, geschikt voor bijna alle organisaties die vanuit de cloud willen werken met de professionele toepassingen en applicaties van Office.

Diverse apparaten en vereenvoudigen compliance

Microsoft Office 365 e3 is beschikbaar op zowel pc’s als tablets en smartphones. Bovendien wordt het een stuk gemakkelijker om documenten te archiveren en weer terug te vinden. De functie voor in-place juridische bewaring helpt jouw organisatie netjes te voldoen aan de richtlijnen en regelgeving op dit gebied. Geavanceerde beveiliging helpt alle gedeelde gegevens netjes te beschermen, zodat anderen daar geen toegang toe hebben.

Meer weten over de zakelijke toepassing van Microsoft Office 365 e3 en benieuwd hoe we dat kunnen implementeren? Neem contact op, dan vertellen we er graag meer over. Of lees hier meer over de verschillende Microsoft Office 365 pakketten.