Office 365 is de veiligste Office-versie voor bedrijven, dankzij online- en offlineapplicaties die automatisch volledig up-to-date zijn. Je hebt zowel online als offline toegang tot je belangrijke bestanden. Zodra er een nieuwe versie van een van de Office-programma’s uitkomt kun je daar meteen gebruik van maken.

We kunnen je als Office 365 Reseller uitstekend adviseren over de beschikbare pakketten. Office 365 Business Essentials bestaat uit de online Office 365-services, waardoor je gebruik kunt maken van diverse cloud-services. Met Officie 365 Business kies je tevens voor de bureaublad-apps en mobiele apps voor de meest recente versie van Office. Met Office 365 Business Premium heb je zowel de beschikking over de apps voor het bureaublad en de mobiele apparaten als de verschillende cloud services die er beschikbaar zijn. Dit is het meest volledige pakket, geschikt voor de meeste ondernemingen.

Online en offline toegang tot bestanden

Met de Officie 365-pakketten zorg je er eenvoudig voor dat je zowel online als offline toegang hebt tot de bestanden. Werk zonder problemen een keer op een andere computer. Of werk gewoon door op het moment dat er tijdelijk geen internetverbinding beschikbaar is. We adviseren je als Office 365 Reseller over de beschikbare mogelijkheden en de voordelen in de diverse situaties.

Je kunt, in aanvulling op de bekende applicaties voor het bureaublad en mobiele apparaten, gebruik maken van verdere diensten. Zoals zakelijke e-mailhosting, een aangepaste e-maildomeinnaam voor zakelijke e-mail en bijvoorbeeld 1TB aan opslagruimte voor alle zakelijke bestanden. Bovendien kun je in alle gevallen rekenen op 24/7 telefonische en online ondersteuning.

Altijd een actuele Office-versie

Met Office 365 kies je automatisch voor de meest actuele Office-versie, onafhankelijk van het pakket dat je kiest. Dit biedt maximale veiligheid, dankzij automatische updates tegen beveiligingslekken in de software.

Meer weten over Office 365 of benieuwd welk pakket we als office 365 reseller zouden adviseren? Neem contact op voor meer informatie, we vertellen het je graag. Of lees hier meer over de verschillende mogelijkheden en Microsoft Office 365 pakketten.