Power BI, De Holy Grail van de datavisualisatie

In ons vorige blog zeiden we het al: UCAAS is sinds kort trotse aanbieder van Microsoft Power BI. In dit blog laten we graag zien hoe tof dit beestachtig goede datavisualisatieprogramma is en waarom jouw bedrijf het ook zou moeten gebruiken.
Gartner’s Magic Quadrant
Microsoft pronkt al tien jaar als leader in de Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms van de internationaal vermaarde marktonderzoeker Gartner. Wereldwijd vallen bedrijven over elkaar heen voor vermelding in deze magische grafiek, waarin hun visies langs de meetlat van hun eigen uitvoerende kracht worden gelegd. Met andere woorden: hoe goed ze doen wat ze beloven. De grafiek wordt vervolgens verdeeld in vier kwadranten: Niche Players linksonder, Visionaries rechtsonder, Challengers linksboven en Leaders rechtsboven. Hoe beter je doet wat je belooft, des te hoger rechtsboven je eindigt. Dit jaar bezet Microsoft voor het tweede jaar op rij de rechtsbovenste toppositie met Power BI in het kwadrant Leader.

Wij van UCAAS vinden het dus niet als enigen tof. Er is gewoon geen beter analyseprogramma dan PowerBI. Meer dan 200.000 bedrijven verspreid over 205 landen bevestigen dat.

In grotere bedrijven waarin veel data bij elkaar wordt geharkt, kan het lastig zijn om overzicht te bewaren en de hoofd- van de bijzaken te scheiden. Daar komt PowerBI om de hoek. Met Microsoft’s toonaangevende datavisualisatieplatform heb je je informatie binnen een handomdraai overzichtelijk in duidelijk vormgegeven visuals. Daar kun je vervolgens de boer mee op.

Steunzool
Want dat is er uiteindelijk de bedoeling van. Door deze duidelijke visuals worden je cijfers inzichtelijk en zie je de juiste koers voor je bedrijf. En nog beter: je overtuigt er anderen mee. In deze snel veranderende markt vliegt de ene na de andere innovatie je om de oren. Als bedrijfsleider moet je stevig in je schoenen staan met de juiste kennis. PowerBI is je steunzool. Het helpt je knopen doorhakken op basis van een duidelijk overzicht van je bedrijfsresultaten.

Microsoft Partner: UCAAS
En laat UCAAS toevallig Microsoft’s PowerBI partner zijn. Wij kennen alle trucjes van dit platform en kunnen het helemaal op jouw wensen en benodigdheden aanpassen. Kom je er even niet uit, dan is een belletje zo gepleegd en helpen we je binnen no-time weer op de rit. Of we komen je medewerkers trainen. Zeg je nu shut up and take my money, bel of mail ons dan. Wil je nog meer overtuigd worden, ga dan naar onze dienstenpagina voor een uitgebreide beschrijving.