QUALITY NETWORKS

De heren van Quality Networks ontwerpen, beheren en beveiligen netwerk-infrastructuren voor bedrijven in het Enterprise-segment. Grotere bedrijven met complexe vraagstukken. Dat vraagt om robuuste kwaliteit.

Maatoplossingen

“Veel van onze klanten kunnen zich geen uitval permitteren. Toch wordt vaak in dit soort bedrijven het netwerkbeheer er nog een beetje bij gedaan,” legt mede-eigenaar Mike van Raam uit. “Het krijgt niet de aandacht die het nodig heeft. Gevolg is dat als het eens misgaat, alle medewerkers er meteen last van hebben en oplossingen relatief lang op zich laten wachten. Daarom ontwerpen wij infrastructuren op maat en staan letterlijk dag en nacht klaar. Problemen moeten zo snel mogelijk worden opgelost.”

Inzichtelijk monitoringsysteem

Netwerkengineer Ronald Nijman vult aan: “Een van onze klanten levert bijvoorbeeld pinautomaten. Een storing tijdens een transactie is funest, niet alleen qua directe kosten maar ook op reputatie. Dat moet je niet willen. Een veilig en stabiel netwerk is essentieel.” Verschil met andere partijen is volgens Nijman dat Quality Networks een inzichtelijk monitoringsysteem hanteert. Zo ziet iedereen meteen wat de status is en waar de pijnpunten zitten.

UCAAS als partner

Vragen over systeembeheer en clouddiensten stuurt Quality Networks meteen door naar UCAAS. Van Raam: “Bij UCAAS vertrouwen we blindelings op hun expertise. We hebben ze er zelfs graag bij in kennismakingsgesprekken met potentiële klanten. Ze snappen de techniek en weten ze waar ze over praten. Per klant kijken ze wat nodig is en bieden ze oplossingen op maat. Ik heb nog niet vaak mensen gezien die zo’n brede kennis van infrastructuren hebben.”

Klanttevredenheid

Hij vervolgt: “UCAAS heeft net als wij een passie voor kwaliteit en staat voor honderd procent klanttevredenheid. Daarnaast kunnen we het op persoonlijk vlak goed met elkaar vinden. We hebben dezelfde mindset.”

UCAAS werkt samen met verschillende partijen om u succesvol in de Cloud te brengen. Dankzij onze ijzersterke verbinding met Quality Networks blijft uw bedrijfsnetwerk altijd online, zelfs tijdens de overstap.