Het nieuwe werken!

Bring Your Own Device

Steeds meer bedrijven laten hun medewerkers zelf hun computer kiezen. Dat kan met een thuisbasis in de cloud. Cloud computing werkt samen met alle gangbare devices en besturingssystemen. Dus organisaties hoeven zich geen zorgen meer te maken over compatibiliteit van hun werkstations. De omgeving is te benaderen vanaf een Windows PC, laptop, Mac, een computer in een hotel of via een iPad of mobiele telefoon.

Samenwerking

Doordat alle gegevens centraal op hetzelfde systeem staan is het gemakkelijker samenwerken binnen een bedrijf. Vanaf kantoor, thuis of onderweg. Direct na e-mail en samenwerken aan documenten, komen diensten als presence (beschikbaarheid van mensen), tekstberichten, telefonie en videoconferencing voor de cloud in aanmerking.

Werk waar je bent

Mensen willen tegenwoordig overal kunnen werken, ondersteund door de nieuwste technologie. Veilig en gecontroleerd. Medewerkers blijken een stuk productiever naarmate ze gemakkelijker toegang hebben tot hun automatiseringsystemen. Dit vraag om een flexibel platform waarop ICT draait. In de cloud bestaat dit.

Its done when the user says: ʻit works great’

UCaaS helpt bedrijven migreren van een offline werkomgeving, naar een online werkomgeving op de cloud. In zijn eenvoudigste vorm bestaat Cloud Computing uit gedeelde IT-resources. Ongebruikte opslag-, reken- en geheugencapaciteit wordt in een datacenter geconfigureerd en verdeeld over verschillende gebruikers.
Cloud computing vereenvoudigt het IT-beheer zodat u zich volledig kunt concentreren op uw corebusiness. Het gebruik van de resources kan in een oogwenk worden uitgebreid of ingeperkt met selfservice, automatisering of de infrastructuur van een private cloud.

‘UCaaS? We make IT work’

Een migratie is pas succesvol als de eindgebruiker geen hinder heeft ondervonden van de migratie. Bij de migratie betaalt u per eindgebruiker die bij de evaluatie een 8 of hoger scoort. Zolang dat niet het geval is blijft UCaaS werken tot dit resultaat bereikt is. Vraag een offerte aan.

Its done when the user says: ʻit works great’