Terugblikken en doorstomen

Wat een jaar! Het mag dan misschien in onze bedrijfsfilm lijken alsof we alleen maar kitesurfen, maar UCAAS heeft zeer zeker niet stilgezeten. Het begin van het nieuwe jaar is altijd een goed moment om even terug te kijken en dan weer volle kracht door te stomen. Dat laatste beviel namelijk afgelopen jaar ook al uitstekend.

Het stoplicht staat op groen…

Het jaar kende een aantal hoogtepunten. Het eerste zelfs vrij letterlijk: we betrokken de achtste etage van de Almelose Javatoren. Ons HQ bevindt zich nu middenin een stad met een gunstig ondernemersklimaat en de befaamde Twentse werkhouding en nuchtere kijk op de wereld. Bovendien zitten we vlakbij het goed bereikbare NS-station en binnen tien minuten op de A1. Een prima uitvalsbasis, met als kleine bonussen een uitstekend restaurant op de begane grond en gratis bewaakte parkeerplaatsen voor gasten.

Daarnaast mochten we een aantal interessante partijen als nieuwe klant verwelkomen. Een daarvan is het Veenendaalse Qexpertise. Deze landelijk werkende consultant is gespecialiseerd in fashion-softwaretoepassingen als Expert en Microsoft Dynamics NAV. Als Qexpertise met hun eindklanten in gesprek gaat, schuiven wij aan als cloudspecialist.

 

Vanwege de snelle veranderingen in onze branche is het belangrijk dat we altijd up-to-date zijn. Afgelopen jaar konden we bijvoorbeeld Microsofts intelligente Office365-dienstenpakket aan onze expertise toevoegen. Door de combinatie UCAAS en Office365 ben je zeker van round the clock toegankelijkheid voor jou en je medewerkers. Waar ze ook zijn. Als ze de wifi-code maar weten.

De gids in de hooiberg

2016 was het jaar van de big data. Bedrijven verzamelden bergen met informatie over klanten en leads. Het idee was dat we daarmee beter op klantwensen en customer journey’s zouden kunnen inspelen. Leuk, horen we je denken, maar op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. En inderdaad, het was een hele kluif om uit al die data de juiste informatie te filteren en toe te passen.

Maar daar heeft UCAAS nu een antwoord op: PowerBI. De laatste twee initialen staan natuurlijk voor het grote sleutelwoord Business Intelligence. Met Intelligence bedoelen we dan niet alleen informatie op een gepolijste James Bond-manier verkrijgen, maar het ook intelligent toepassen. PowerBI ordent en geeft je meer inzicht in uw data. Het zorgt dat je er op de juiste tijd en op de juiste manier gebruik van maakt. Hoe? Dat leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek.

Gezinsuitbreiding

Klinkt goed allemaal? Het wordt nog beter. Om onze eigen groei bij te benen, zoeken we voor 2017 gezinsuitbreiding in de vorm van een office365 adoptieconsultant. Houd onze website in de gaten voor een uitgebreide vacature en functieomschrijving. Heb je vragen over onze groeiplannen, onze vacature, Office365, PowerBI of UCAAS in het algemeen? aarzel niet. Bel, skype of mail ons!