Dankzij Unified Messaging gaat er nooit meer een bericht verloren, omdat alle type berichten in een gemeenschappelijke inbox terecht komen. Want we combineren berichten met spraak, tekst, fax, e-mail en video tot een overzichtelijk geheel op een Unified Messaging Server. Zo hebt u alle communicatie overzichtelijk bij elkaar in één inbox.

De gecombineerde inbox voor Unified Communication verhoogt de flexibiliteit van de onderneming. Daarnaast zorgt het eenvoudig voor een nieuwe standaard om alle berichten te verwerken. Er gaan geen berichten meer verloren. Dit is dankzij de huidige digitale mogelijkheden om alles gecentraliseerd binnen te laten komen en te verwerken.

Gecombineerde inbox creëren met Unified Messaging

We gebruiken een Unified Messaging Server om een gecombineerde inbox te creëren. Hierin komen zowel e-mails als berichten met spraak, video of andere vormen van content binnen. Het wordt gemakkelijker om de berichten te koppelen aan de rest van de infrastructuur. We verzorgen koppelingen met telefooncentrales op basis van VoIP en diverse datasystemen, zoals ERP-, CRM- en Exchange-systemen. Die koppeling helpt te voorkomen dat er nog een keer een bericht verloren gaat.

Nooit meer een bericht verloren

Wij voeren het beheer over de Unified Messaging Server en zorgen dat je hier zelf geen omkijken naar hebt. In plaats daarvan maak je soepel gebruik van deze service. Hierdoor gaat er geen bericht meer verloren en ben je altijd op de hoogte van wat er speel. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en leggen we uw werknemers graag uit hoe ze het beste gebruik kunnen maken van deze service.

Ook meer overzicht creëren? Wij helpen de server in te richten en zorgen voor de koppeling of integratie met andere systemen.

Heb je vragen of wilt u graag meer weten over de voordelen? Neem contact op voor meer informatie, dan lichten we de mogelijkheden en voordelen graag toe. Of lees meer over onze andere services zoals onze hybrid cloud service of Hosted Voice Over IP service.