De IT-wereld is de laatste jaren veel veranderd. Steeds meer bedrijven nemen de beslissing hun ICT onder te brengen in de Cloud. De werkzaamheden veranderen daarmee van het traditionele beheer naar meedenken met de klant. De rol van de IT-afdeling verandert dus ook. Nu bestaat de afdeling nog voornamelijk uit helpdeskmedewerkers en applicatiebeheerders. Met de komst van Cloud Computing kan de interne IT-afdeling een veel belangrijkere rol gaan spelen. Er zal meer gestuurd worden op output. De bijdrage van ICT aan het bedrijfsresultaat wordt inzichtelijker en de dienstverlening verschuift van beheer naar support. En het werk wordt leuker. Tenminste, als je nu de slag niet mist!

UCaaS is dé externe afdeling automatisering voor organisaties die de overstap naar Cloud Computing willen of moeten maken. Vanaf de Java Toren in Almelo beheren en onderhouden wij Cloud Computing-netwerken en softwareoplossingen voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele-, retail en zakelijke dienstverlening komen.

Ons sterk groeiende, maar hechte team bestaat uit interne en externe specialisten die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn. Niet alleen omdat ze diepgaande kennis hebben van allerlei softwarepakketten. Maar ook omdat ze enthousiast zijn over nieuwe ontwikkelingen en écht klantgericht zijn. Ben jij dat ook en spreken een informele sfeer en uitdagende automatiserings-vraagstukken je aan? Dan ben jij misschien wel één van onze nieuwe medewerkers.

 

Aankomend multitalent in Cloud Computing

 We zoeken een alleskunner
Wij zijn op zoek naar een medewerker voor op onze servicedesk en wellicht ook meer! Er is genoeg te doen. Want wij ondersteunen zowel ICT-systemen als software (zoals CRM en ERP) op locatie bij de klant. En verder alles dat met Cloud Computing te maken heeft. Daarom zoeken wij een alleskunner die niet bang is om, uiteraard na een gedegen inwerktraject uiteenlopende en nieuwe systemen te ondersteunen. Denk daarbij aan Windows 2019 server, Dynamics CRM, Active Directory, netwerkcomponenten en printers, werkstations met Windows 10/Mac’s. Maar ook Cloud Computing software zoals Office 365, Azure en onze eigen Data wasstraat voor Business Intelligence. Verder ben je niet bang om -waar mogelijk- diverse gebruikersvragen over applicaties te beantwoorden.

 voor onze servicedesk
Je begint op onze servicedesk. Wat inhoudt dat jij de zeer belangrijke functie uitvoert van het eerste contact met onze klanten bij vragen. Deze vragen leg je vast in ons supportsysteem en je help de klant bij het oplossen van het probleem. Omdat de vragen zeer divers van aard zijn zal je niet alles direct kunnen oplossen. En daar ligt een belangrijke uitdaging in deze functie. Want jij gaat voor de klant op zoek naar de oplossing van het probleem en blijft hierover met de klant in contact. Je gaat dus veel leren over verschillende systemen.

 …die zich graag door ontwikkeld
Wat je bij ons doet, heeft direct invloed op onze organisatie. Je krijgt dus een grote verantwoordelijkheid! Een markt conform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend geregeld. Daarnaast bieden we je uitdagend werk en de mogelijkheid om al tijdens te beginnen met een MCSE traject of opleiding tot productspecialist (bijvoorbeeld voor Dynamics CRM of Office 365). Dat alles in een omgeving met collega’s die beschikken over een hoog technisch niveau.

 Wat kan je van ons verwachten?

UCaaS is een ICT-dienstverlener die zich richt op migraties naar de Cloud. Dit houdt in dat je werkt in een omgeving die moderne techniek omarmt. Geen saaie bedoeling dus! Ons kantoor zit in het centrum van Almelo. (5 minuten lopen vanaf het centraal station)

Wij bieden je veel mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen. Sterker nog dit wordt van je verwacht.

 Enthousiast? Reageer dan vandaag nog!

Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Ben je communicatief vaardig en in het bezit van je MBO of HBO in passende richting? Stuur dan je sollicitatie voorzien van je CV en motivatie naar: hr@ucaas.nl t.a.v. Crystal Diekmeijer

Zie bijlage: Sericedesk Cloud Computing UCaaS