De VoIP Server creëert een Voice over IP-telefooncentrale, direct vanuit de cloud. De hosting op onze hypermoderne servers voorkomt een lokale installatie en maakt het voor ons mogelijk daar 24/7 het beheer over te voeren. We zorgen voor actieve monitoring om eventuele storingen op te lossen voordat je ermee te maken krijgt.
Dankzij VoIP heb je de beschikking over binnenkomende lijnen, de mogelijkheid tot doorschakelen en het parkeren van gesprekken, zonder dat daar een traditionele telefooncentrale voor nodig is. Je werkt vanuit de cloud, terwijl wij ervoor zorgen dat je gebruik kunt maken van conference calls en routering of extra functionaliteiten.

Schaalbare VoIP Server

De VoIP Server voor het Phone System is eenvoudig schaalbaar. Dat betekent dat we desgewenst klein en voordelig beginnen, om daarna meer mogelijkheden toe te passen en de virtuele centrale uit te breiden. Op die manier bellen zowel kleine als grote organisaties tegenwoordig vanuit de cloud, terwijl ze zelf geen omkijken hebben naar de telefooncentrale.

VoIP Phone System laten programmeren

Wij zorgen voor de programmering van het VoIP Phone System. Dat betekent dat we de virtuele telefooncentrale op basis van de VoIP Server voor je programmeren en de functionaliteit mogelijk maken die je graag tot je beschikking hebt. We creëren een systeem op maat, dat uitstekend aansluit bij de wijze waarop je als organisatie gebruik wilt maken van de telefooncentrale.
Vragen over VoIP of over de verschillen ten opzichte van een traditionele telefooncentrale?

Neem contact op, dan leggen we je daar graag over uit.