Onze service in drie stappen uitgelegd

1. Wat jouw personeel nodig heeft

Je personeel wil efficiënt werken met nuttige ICT-voorzieningen. UCAAS inventariseert samen met jou wat er echt nodig is. Wij migreren jouw bestanden en software zorgvuldig, behendig en passend bij jouw situatie. Je betaalt per gebruiker, dus geen cent te veel.

2. Snel slagen met Scrum

Scrum is een term uit de rugbysport. Spelers staan hierbij in een blok en proberen al duwend de tegenstander en de bal vooruit te krijgen. Ze werken samen aan een doel: meters maken. Vertaald naar de ICT is Scrum een methode om in softwareontwikkeling zo snel mogelijk resultaat te boeken. Multidisciplinaire teams werken samen in korte sprints en leveren werkende software op. Daarin staat of valt alles met goede communicatie en teamgeest. Dat zit bij UCAAS goed.

3. Pieken op het juiste moment

Onze flexibele resources zorgen voor een ongekende slagkracht bij migraties. Neomax, onze samenwerkingspartner, levert IT’ers en supportmedewerkers. Precies op de piekmomenten van het migratieproces staan professionals met de juiste mensenkennis én verstand van zaken op de juiste plek.