Tijdens een online meeting kunnen de deelnemers vanaf hun eigen locaties inschakelen. Waardoor jij zowel reistijd bespaart en je meer waardevolle gesprekken mogelijk maakt. Want betrouwbare Web Conferencing helpt op grotere afstand te vergaderen. Natuurlijk wordt hierbij gezorgd voor een veilige verbinding die voorkomt dat gedeelde informatie kan uitlekken.

Daarnaast stemmen we de hardware en software voor de web meeting af op je specifieke wensen. Bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal deelnemers en de kwaliteit van de camera’s voor de videobeelden die je nodig hebt om elkaar goed te kunnen spreken. Op die manier hebt u een passende oplossing voor jouw onderneming.

Vanuit iedere locatie vergaderen

Dankzij onze Web Conferencing solutions valt er voortaan vanuit iedere locatie te vergaderen. Bel bijvoorbeeld vanaf kantoor met medewerkers in het buitenland of aan de andere kant van het land, door digitaal naar ze toe te surfen. Hierdoor vermijd je files of lange reistijden en zorg je ervoor dat vergaderingen niet meer hoeven te worden verzet vanwege problemen op de weg. Dankzij het web vergaderen is iedereen altijd beschikbaar. Zo kun je altijd overleggen met collega’s, partners of klanten zonder de gebruikelijke grote obstakels.

Betrouwbare Web Conferencing

Uiteraard zorgen we voor betrouwbare Web Conferencing, op basis van een uiterst stabiele verbinding. De oplossing stemmen we af op de specifieke wensen. Door deze meeting software kunnen kleine ondernemingen gemakkelijker op afstand met elkaar overleggen. En grotere ondernemingen profiteren van een stabiele verbinding om grote groepen medewerkers virtueel bij elkaar te brengen. Er bestaan verschillende mogelijkheden voor online vergaderen op basis van Web Conferencing, voor grote en kleine ondernemingen. Dus er is altijd een oplossing die volledig bij jouw onderneming aansluit.

Meer weten over de stabiele verbinding of dit zelf een keer uitproberen? Of heb je een vraag? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.