Ons proces

UCAAS uit Almelo helpt je kosten besparen door jouw Cloud-migratie voor onze rekening te nemen. Het resultaat voor jou is meer functionaliteit, een hogere beschikbaarheid en meer datacapaciteit. Bekijk ook onze pagina met alle voordelen van werken in de Cloud. Of neem direct contact met ons op.

Cloudmigratie voor grote of complexe organisaties

Een migratie heeft voor grote of complexere ondernemingen heel wat voeten in de aarde. Overstappen naar de Cloud is dan niet alleen een technische, maar vooral ook een bedrijfsmatige aangelegenheid. UCAAS zorgt dat iedereen van de migratie op de hoogte is, hoe het werkt en dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

We inventariseren de knelpunten en kijken wat je bedrijf ├ęcht nodig heeft. Op basis daarvan doen we een voorstel op maat voor de inrichting van je nieuwe virtuele omgeving.

UCAAS is pas tevreden als al jouw medewerkers, de uiteindelijke gebruikers, op ons evaluatieformulier een 8 of hoger invullen. Geven ze een lagere score, dan werken wij door totdat zij tevreden zijn. Het moet immers voor hun het beste zijn.

Contact
Wil je ook tevreden medewerkers, de nieuwste software en de mobiliteit die bij deze tijd past? Bel ons vandaag.