Welke behoeften hebben jouw werknemers op het gebied van IT? In hoeverre is dit afhankelijk van type werknemer en generatie?

Je vindt de antwoorden in ‘De (thuis-)werkplek & de digitale generatiekloof’.

Allereerst, super leuk dat je interesse hebt in ons whitepaper! ICT is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. Bedrijven innoveren en automatiseren steeds sneller. Hoe gaat jouw personeel hiermee om?

De arbeidsmarkt bestaat uit diverse typen mensen van verschillende generaties. Ieder heeft zo z’n eigen wensen en behoeften als het gaat om hoe ze het liefst hun werk uitvoeren. De ‘one size fits all’-mentaliteit is verleden tijd en werkplektechnologie kan bepalend zijn bij het al dan niet accepteren van een nieuwe baan.

Sinds de uitbraak van het coronavirus waren veel kantoormedewerkers genoodzaakt om thuis te werken. Dit bleek bij veel mensen voor de nodige stress te zorgen. Toch is (gedeeltelijk) thuiswerken inmiddels een blijvertje gebleken. Daar moet je als bedrijf met je IT-infrastructuur op inspelen. Hoe zorg je dat jouw kantoor klaar is voor de toekomst en waar moet je allemaal rekening mee houden?

Laat je gegevens achter en download ons whitepaper geheel vrijblijvend!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.